Forradalmi kiáltvány

Sokan hittek, hittünk sok mindenben az utóbbi évtizedekben pénzügyi területen. Sajnos azonban ez az időszak – kevés kivételtől eltekintve – leginkább a csalódásokról szól, nem a sikertörténetekről. Ráadásul tömegesen. A szolgáltatások fejlődésének, evolúciójának viszont véleményünk szerint fel kell gyorsulnia és revolúcióba, egyfajta forradalomba fordulni.

Revolution-FistEgyre többen „ébrednek öntudatra”, gyűlik a tömeg, amely ügyfélként előbb-utóbb ki fogja követelni magának a megfelelő bánásmódot. Bár továbbra is folyik a pénzügyi tömegtermékek értékesítése (ez valószínűleg mindig is jelen lesz), de határozottan látszik az igény ügyféloldalról a változásra.

Ahhoz viszont, hogy általánosan arról beszélhessünk, hogy jó irányban haladunk…

Újra kell definiálnunk az iparágat

A HozamInfo szerepe ebben az, hogy mintát adjon egy új szemléletű, az Uniós MiFID II-es irányelveknek megfelelő, az egyes megbízókkal/ügyfelekkel külön-külön, szükségletük szerint foglalkozó szolgáltatásra.

 • Magunk mögött kell hagynunk a berögződött – a fogyasztókra kényszerített – értékesítési gyakorlatot! 
 • Meg kell mutatnunk, hogy mi az, ami megkövetelhető a pénzügyi szolgáltatóktól,
 • Új szemléletmódot kell adnunk, amellyel bárki könnyedén felismerheti az iparágban igen gyakori csapda-szituációkat!
 • A szabályzókat megelőzve, azokon túlmutató módon, innovatív kezdeményezésekkel kell előrukkolni!
 • A tendenciát felismerve, sőt azt erősítve „fel kell hozni” az ügyfelet a céljai eléréséhez szükséges olyan tudásszintre, amely alapján felelősen tudja pénzügyi döntéseit meghozni

Elérkezett az ideje, hogy ne csak higgyünk valamiben, hanem biztosan tudjuk azt, hogy az adott pénzügyi termék, szolgáltatás valóban a céljainkat szolgálja

Ez a forradalom azonban kicsit más, mint a történelemből ismert forradalmak. Itt mindenki maga dönt arról, hogy részese lesz, vagy kimarad. Amennyiben úgy dönt, hogy nem foglalkozik vele, megmarad ugyanabban a közegben, amely eddig is körülvette, és továbbra is pénzügyi csalódások sorozata elé néz. Kétségkívül ez a kényelmesebb választás, de bízunk benne, hogy előbb utóbb ők is csatlakoznak.

Akinek elege van már a csalódásokból, beleveti magát a változásba. Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a sarjadó forradalom kiteljesedjék, és nem mellékesen egyenesbe hozhatja pénzügyi életpályáját.

Üljön le egy forradalmár pénzügyi tanácsadóval beszélgetni! Meg fog lepődni.

 • Nem kerül elő az első beszélgetés alkalmával semmilyen szerződés, amellyel el kellene köteleznie magát.
 • Gyakorlatilag konkrét pénzügyi termékekről sem lesz szó, nem kell kiselőadást meghallgatnia haszonérvekről.
 • Egy forradalmár tanácsadó elsősorban a forradalmár ügyfelet szeretné megismerni, mert egészen addig, amíg nem tudja, hogy ki az illető és milyen élethelyzetben van, fel sem merülhetnek forradalmi megoldások.
 • Hirdetjük az egyenlőséget. A vagyongyarapításának elején járó forradalmár ugyanolyan fontos, mint a beszélgetésre 500-as Mercedes-szel érkező.
 • A beszélgetésnek nincs, és nem is lehet díja, hiszen nem tudhatjuk, hogy egyáltalán van-e értelme közösen forradalmat csinálni.
 • A beszélgetést követően tud majd dönteni, hogy ez valóban az Ön forradalma-e, és belevetheti magát a változásba, vagy maradhat az „ahogy sikerül” módszernél.

Amennyiben készen áll, hogy megismerje a forradalom részleteit, itt az ideje, hogy leüljön beszélgetni egy forradalmi tanácsadóval, egy konstruktív konzultáció keretében.

Néhány kérdésre válaszolva jelentkezzen egy beszélgetésre most, az ide kattintva megjelenő oldalon >>>

Leave A Comment