Family Office – A jelen és a jövő pénzügyi szolgáltatása

Ebben a témában legutóbb azt fejtegettük, hogy a Family Office tevékenység ma már nem csak a milliárdosok kiváltsága, így bárkinek segíteni tud abban, hogy elboldoguljon az egyre bonyolultabb pénzügyi környezetben.

A Family Office szolgáltatásnak azonban sajátja, hogy a szolgáltatást igénybe vevő megbízóknak érteniük kell mindent azzal kapcsolatban, ami körülöttük és a pénzügyeikkel történik. Épp ezért fontos az, hogy folyamatosan – szép idegen szóval – edukáljuk megbízóinkat. A tanítás, oktatás, mint tevékenység intézményi kereteket sugall, az ismeretterjesztés pedig túl általános, ezért használjuk inkább az idegenül hangzó edukáció fogalmat.

A megértés első lépcsőe az, hogy először is magát a Family Office (sajnos erre még kevésbé találhatunk magyar kifejezést) szolgáltatást definiáljuk:

Érdekelnek az egyedi részvényjegyzési sztorik? Gyere el november 7-én aktuális klubestünkre:

Egyedi részvényjegyzések – klubest

2018. 11. 07. – 18:00-20:00

Amit az ingyenes rendezvénytől várhatsz:

Megmutatjuk…

  • milyen részvényjegyzési projektekben vettek részt megbízóink az elmúlt években rajtunk keresztül, mire számíthatsz a jövőben.
  • azt a módszert, ahogyan keressük és megtaláljuk azokat a projekteket, amelyekben végül részt vesznek megbízóink.
  • azt a stratégiát, amellyel kifejezetten ilyen részvényjegyzési projektekből építhető hatékony és a kockázatokat kezelő portfólió.
  • hogyan lehet akár adómentes jövedelmed a sikeres vállalatok hozama után.
  • azokat a konkrét részvényjegyzési projektet, amely jelenleg elérhetőek.

Helyszín: Irodánk alatti előadóterem – 1036 Budapest, Bécsi út 37. (bejárat a Szépvölgyi útról, a dohánybolt felől).

A rendezvény díjmentes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Foglald le a helyed mielőbb, az alábbi űrlapot kitöltve:

[include file=script/gfshi-klubestreg.txt]

 

Leave A Comment