[layerslider id="5"]
Family Office 2.0 konferencia2021-10-17T22:39:43+02:00

Rendezvényünkön megmutatjuk, hogy…

 • Hogyan tudtunk megbízóinknak portfóliókezelés keretei közt 10-30% éves hozamokat elérni.

 • Hogyan realizáltak megbízóink 2021-ben 800% hozamot egyedi részvénykibocsátásból.

 • Miként lehet az, hogy számlánként / személyenként  több millió EUR betétbiztosítású megoldásokat kínálunk.

 • Letétvezető partnerünknél önmagában több vagyont tartanak a befektetők, mint a teljes magyar privátbanki szektorban.

 • Hogyan kezeli megbízóit egy Family Office, miért gyökeresen más, mint az itthon megszokott szolgáltatók.

Family Office 2.0 Konferencia

Az eredmények magukért beszélnek. Épp ezért…

nem közönséget várunk, hanem a saját vagyon teremtése iránt elkötelezett, saját területükön sikeres szakembereket vállalkozókat, akik megértik, hogy a befektetésekhez, megtakarításokhoz ugyanolyan professzionális hozzáállás és segítség szükséges, mint ahogyan egy ügyvéd vagy orvos segít a maga területén a klienseinek.

Az előadók

Gödrösy Balázs
Gödrösy Balázsfüggetlen pénzügyi tervező
23 éves pénzügyi – nagyobb részt befektetési területen szerzett – tapasztalattal bíró szakember, a külföldi pénzügyi megoldások szakértője. Célja – a HozamInfo-val közösen – a Family Office szolgáltatás és a hatékony vagyonépítési megoldások meghonosítása Magyarországon.
Michael Kott
Michael KottCM-Equity AG - CEO
Professzionális tőke befektetőként érdekeltségekkel rendelkezik Kanadától Vietnámig. Létrehozta saját vagyonkezelőjét a CM-Equity AG-t. Befektetési alapjaiba intézmények is nagy számban fektetnek. Ő indította a világ első, elektromobilitásra fókuszáló értékpapírját. Sorban állnak nála az IPO-ra készülő vállalkozások.
Markus Polz
Markus PolzCM-Equity AG - portfolio manager
Ízig vérig bajor pénzügyi szakember. 2011-2017-ig tapasztalatait egy családi tulajdonú privát bankban – 500ezer-3millió EUR vagyonú ügyfelekkel – szerezte, majd 2018-tól a CM-Equity portfólió menedzsere és a Tőkekezelő társaság (KVG) társigazgatója.
Dr Galgóczi Gergely
Dr Galgóczi GergelyAYCode Gmbh - társ ügyvezető
Vállalatfinanszírozásért, valamint jogi- és complience ügyekért felel cégüknél. Gazdasági ügyvédként startup cégek és kockázati tőkealap kezelők alkotják klientúrájának gerincét. Komplex rálátással bír a vállalat finanszírozás területére, angyalbefektetőként, startup alapítóként és céltársasági jogi képviselőként is érintett.

Kiállító

A Family Office mottója az Úri szabóság. Nem véletlen tehát, hogy régi partnerünk, a Novossadi Prémium Szabóság kiállítója lesz a rendezvénynek. A helyszínen Novoszádi Zoltán kalauzol majd el mindenkit

Zoltán családja az írott feljegyzések szerint már a XVII. század óta szolgálja a magyar főúri- és egyházi méltóságokat. Ősei büszke szellemiségében nemes anyagokból, és a kategóriában elérhető legmagasabb minőségű varrástechnológiával kínálnak ingeket és öltönyöket.

A helyszínen, a résztvevők közt kisorsolásra kerül egy méretre készített prémium ing.

Regisztrálok a rendezvényre

Elsősorban akkor ajánljuk Neked a rendezvényt, ha…

 • Érdekel, hogy miben más az itthon megszokott pénzügyi szolgáltatásokhoz képest a Family Office kultúra, amely az aktuális egyéni élethelyzetre és a személyes célokhoz igazítja a pénzügyi szolgáltatásokat, magas jogbiztonságú német vagy akár kanadai privátbanki környezetben.

 • Kíváncsi vagy, hogyan lehet a megszokott 100.000 euró sokszorosa – 2021-ben már konkrétan számlánként több millió EUR – a betétbiztosítás.

 • Tetszik az itt látható értékfejlődés, amely a pandemia idején is állta a sarat.

 • Látni akarod, hogy a portfólióépítési szemlélet hogyan jelenik meg a pénzügyi tervezés, megtakarítás, befektetés, adóoptimalizálás teljes vertikumában, azaz mitől és hogyan lesz minden sokkal hatékonyabb és biztonságosabb, egy family office teljes palettás vagyonkezelésében.

 • Szeretnéd elfelejteni a magas tranzakciós költségeket és illetékeket, banki konverziókat, és nem akarsz hozzáadott értéket nem képviselő szolgáltatásért jutalékot fizetni csak azért, mert befektetsz valamibe.

 • Képbe akarsz kerülni, hogy milyen aktuális – már átvilágított és a figyelmedre méltó – zárt körű részvényjegyzési lehetőségek (Private Placement), illetve IPO-k vannak a piacon, amelyek a Te vagyonodat is gyarapítani tudják.

 • Részt vennél olyan egyedi részvényjegyzésekben, amelyekkel akár az itt látható eredményeket is hozhatják számodra. Itt nem válogatott információkat látsz, ezek a nemzetközi projektek futottak nálunk az elmúlt években.

 • Tudni szeretnéd milyen eszközökkel érhetsz el a banki kamatok sokszorosának megfelelő hozamot.

Nem csak tudással él az ember

Az est végére megéhezett befektetőket frissítők, borkorcsolya és 2020 legszebb mátraaljai borai várják, a Vázsonyi pincészetből.

Regisztrálok a rendezvényre

A helyszín

Covid19 védettségi igazolvány minden rendezvény résztvevőnek kötelező!

1068 Budapest, Benczúr u. 35. – Mozaik terem
2021. október 20. 17:00-20:00

Várunk tehát Téged is október 20-án, rendezvényünkön.

Fontos: A helyszín a hatályos rendelkezések szerint csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Amennyiben nincs ilyened (és védettnek számítasz), le tudod tölteni az Ügyfélkapu azonosítóddal bejelentkezve az Egészségtér portálon, ide kattintva >>> 

A részvétel megbízóinknak és meghívottjaiknak díjmentes, de a korlátozott részvevői szám miatt mindenképp szükséges előzetes regisztráció. Megbízóinkat (és meghívottjaikat is) kérjük, írják be regisztrációkor a kapott MEGHÍVÓ KÓDOT, hogy ne kerüljön kiküldésre díjbekérő.

Érdeklődőknek a rendezvény részvételi díja 29 900 Ft, amelyet a regisztrációt követően megküldött díjbekérő alapján tudnak majd rendezni. Ebben az esetben kérjük, a megjegyzés rovatba írd be a számlázási nevet és címet!

A regisztrációt követően a megadott e-mail címre visszaigazoló levelet küldünk, illetve a rendezvényt megelőző napon emlékeztetőt is fogunk küldeni.

Regisztrálj itt!