Egy heted maradt – 2023 legígéretesebb ICO-jának hamarosan vége

Szögezzük le, a kripto világ nem a „boomer” és nem is az X generáció világa. Sőt, talán még a 80-as évek első felében születettek is csak kóstolgatják ezt a területet. Nem véletlen, hogy a befektetésekben alapvetően fundamentális megközelítést alkalmazva, korábban mi sem foglalkoztunk behatóbban a kérdéssel.

A világ azonban változik, így a kripto piac is. Folyamatban van egy olyan tisztulási folyamat, amelynek ereményeként valóban egy új eszközosztály jöhet létre. Részint a piaci szereplők is egyre jobban felismerik, ha „bóvli coin” kínálja magát megvételre, részint a piaci szabályzás is – különösen az EU pénzügyi szabályzók – a tisztulás irányába viszi a piacot.

Hype vs valódi érték

Egy kripto eszköznek alapvetően arról kell szólnia, hogy a technológiát megpróbálja olyan feladatokra bírni, olyan problémákat megoldani vele, amire valójában való a blokklánc technológia. Korábban – és sok esetben még jelenleg is – az határozta meg egy token értékét, hogy mekkora hype (hájp) épül köré, milyen influenszereket bíznak meg a reklámozásával. Az érték tehát leginkább egy felfújt lufi volt a kripto eszközök kibocsátásával kapcsolatban.

A fentiek miatt örültünk, amikor egy olyan kripto eszközről értesültünk, amelynek kibocsátói az eddig tapasztaltakhoz képest fordítva, azaz éppen hogy a helyes módon ülik meg a lovat. Elsődleges az az érték, amelyet a kripto eszköz hordoz, és csak ezt követően kerül képbe a hype. Ráadásul a öngerjesztő marketing szisztéma miatt a szereplőknek közös érdeke a hype keltése. Tekinttel a komoly mögöttes értékre, és a jól megválasztott üzleti modellre, nem csoda, hogy nemzetközi szinten is jelentős érdeklődés mutatkozik a március 31-én záruló Etalon ICO iránt.

Kérdés, hogy Te is felszállsz az „Etalon expresszre” vagy majd néhány hónap múlva bosszankodsz, hogy kihagytad életed lehetőségét?

2022 novemberétől több webinariumon mutatkozott be, majd adott friss híreket az ETALON kripto eszközről a Clarabot Zrt és az EncryptiCoin UAB vezérigazgatója, Tajti László. Az Etalon rövid bemutatkozó filmjéből és a webinariumok részleteiből összeállítottunk egy 14 perces összefoglálót, amelyet mindenképp érdemes megnézned. Amenyiben bővebben érdekel a téma, ide kattintva érsz el további részleteket >>>

2023-03-25T13:46:34+01:002023 március 24.|Tags: , , , , |0 Comments

Leave A Comment