Anya és apa folyton veszekszik?

Egyre több családban egyre többször emelkedik meg manapság a hangerő. A konfliktusok forrása sok esetben vezethető vissza a pénzre, pontosabban arra, hogy nehéz helyzetek alakulhatnak ki akkor, ha nem megfelelően kezeljük a bevételeinket, kiadásainkat. Nem tanítják ezt az iskolában, pedig kellene.

Bő 3 órás terjedelemben kiscsoportos családi pénzügyi tervezés tréninget tartott május 11-én a HozamInfo Regisztrált Pénzügyi Tervező® partnere, Gödrösy Balázs. A Növekvő Hold Alapítvány szervezésében megtartott tréning 7 résztvevője igen elégedetten távozott.

A pénzügyek kézben tartása nem ördöngösség – mindössze információ, tervezés és önfegyelem szükséges hozzá! A Családi pénzügyi tervezés műhelymunkán gyakorlatias, szakértő és érthető segítséget kaptak a résztvevők, hogy egyensúlyba tudják hozni a családi költségvetést és kézben tarthassák a pénzügyeiket.

Néhány vélemény a rendezvény elégedettségi felméréséből:

  • A tréning fontos és hiánypótló témákat érintett, meggyőző volt, átadta a tudást.
  • Jó rálátást adott a hazai lehetőségek alapján a tervezéshez.
  • A legjobb a tréningben a gyakorlatias megközelítésmód és a hasznos tanácsok voltak.
  • Fontos dolgokra világított rá – vagyis inkább megvilágította egyes dolgok fontosságát.
  • A tréning legjobb része az volt, amikor hétköznapi problémákat, teendőket beszéltük meg.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb család sikeresen kezelje a legtöbb konfliktus forrását jelentő pénzügyeket. A nagyon jó tapasztalatok alapján azt a döntést hoztuk, hogy a HozamInfo szervezésében is hamarosan elindulnak ezek a tréningek, amelyekről értesítjük majd hírlevélolvasóinkat. Ha még nem iratkozott fel blogértesítőnkre, megteheti ide kattintva >>>

Foto: Adrián Zoltán

2013-05-22T13:22:01+02:002013 május 22.|Tags: , |0 Comments

Leave A Comment