Breaking news – Komoly együttműködés a Toyota-val

Tegnap este – piaczárást követően – jelentették be a számunkra is igen kedvező hírt. Az elmúlt hónapokban részünkről többször emlegetett Lion E-Mobility 100%-os tulajdonában lévő Lion Smart GmbH beszállítója lett a világ legnagyobb autógyártójának a Toyota Motor-nak és beérkezett az első megrendelés is.

lion-to-toyotaA Lion Smart GmbH egy innovatív fejlesztő és szolgáltató vállalkozás, amely autóipari, repülőgép-ipari és hajógyártásban érdekelt vállalkozások számára gyárt és szolgáltat. Specialitása az elektromos energiatároló rendszerek (pl. lítium akkumulátorok) elemzése, kiválasztása, tervezése és integrálása a speciális jármű koncepciókba. A Lion Smart maga végzi kutatási programjait, és mérnökeinek kiemelkedő szakértelmét az is mutatja, hogy a lítium-ion technológiával kapcsolatban az elmúlt egy évben két szabadalmat is bejelentettek. Többek közt erről is írtunk a „Kétszer gyorsabb, mint a Tesla” bejegyzésünkben.

Biztosak vagyunk benne, hogy a mostani, Toyota-val kötött beszállítói megállapodás nem az utolsó Lion E-mobility bejelentés az idén. Hogy miért vagyunk biztosak ebben? Vagyonkezelő partnerünk, a CM-Equity vezetője, Michael Kott a fél nyarat Ázsiában töltötte, leginkább azzal, hogy a Lion E-Mobility ázsiai terjeszkedését elősegítse az elektromobilitás szektorban. Az ősz egyébként is az elektromobilitásról fog szólni, hamarosan jövünk majd a részletekkel.

Befektetői oldalról ott van ennek jelentősége, hogy szinte kivétel nélkül megtalálható a Lion E-Mobility részvény megbízóink kezelt portfólióiban, és az új hír hatására a részvény árfolyama – amely 4EUR környékén oldalazott az elmúlt hónapokban – 5EUR fölé ugrott már nyitáskor, és az új helyzetet még csak elkezdte beárazni a piac, azaz további emelkedésre számíthatunk.

2016-10-20T13:32:08+02:002016 szeptember 13.|Tags: , |2 hozzászólás

2 hozzászólás

 1. Czifra Zsuzsa 2016-09-13 at 09:08 - Reply

  Ez igaz de akkor Ónok portfólió kezelést csinálnak?
  Menyi idő a legkevesebb ami a legrövidebb idő alatt olyan tiszta hozamot ér el amiből már a költségek
  le vannak vonva?

 2. admin 2016-09-13 at 09:24 - Reply

  Kedves Zsuzsa,
  igen portfólió kezelési megállapodás keretein belül működik a dolog. Minden mindennel összefügg, alapvetően az a kérdés, hogy Önnek az élethelyzetében mire van szüksége. Ennek megfelelően kerül kialakításra a portfólió. A rendkívül alacsony költségszerkezetnek, és a sikerorientáltságnak köszönhetően egyébként a legtöbb portfóliónál már az első egy-két hónapon belül (nettó, azaz a költségek levonása utáni) növekedés tapasztalható. 2016 első 8 hónapjában 5-30% közötti nettó hozamot értek el megbízóink, függően attól, hogy mikor indultak, illetve milyen kockázatviselési hajlandóságuk volt. 250e euro felett pedig teljesen egyedi a portfólió kialakítása, amelybe már akár kifejezetten egyedi – a vagyonkezelő által szűrt, és véleményezett – befektetések is kerülhetnek.
  Mindenképp javaslok egy személyes konzultációt a témában, amikor megismerkedhet a részletekkel, és az alapján tud dönteni. Itt tud jelentkezni: https://hozaminfo.com/aktiv-vagyonkezeles/
  Üdvözlettel:
  Kocsis Gábor

Leave A Comment