Ami nélkül ma nincs hatékony befektetés

Az év első két hetének piaci eseményei igazolják annak az útnak a helyességét, amelyet választottunk. Egyedül a vagyonkezelés az, amely valódi védelmet adhat a piaci turbulenciák ellen.

Annak ellenére, hogy a piacok – gyakorlatilag valamennyi szektor és a legtöbb régió, élükön Kínával – igen jelentős, nem ritkán 10-20% esést produkáltak ebben az időszakban, a vagyonkezelésben lévő portfóliók alig, vagy egyáltalán nem mozdultak negatív irányba.

Az elmúlt félév történéseinek tükrében, az előttünk álló időszak az összpontosított figyelemé kell legyen. Adott esetben az is elképzelhető, hogy…

  • stopping-the-domino-effect333-300x250egyes papírok – akár kisebb veszteséggel is – eladásra kerülnek, elkerülendő a várható további esést.
  • hosszabb-rövidebb ideig a portfólió akár jelentős része is készpénzben „parkol”, amíg nincs jól körvonalazható vételi pozíció.
  • a szabad tőke lehetőséget biztosít a túladott árfolyamokon történő kedvező vételre.
  • már minimális nyereségnél is eladásra kerülnek papírok, hogy ne porladjon el a hozam a heves árfolyammozgások következtében.

Ez a tevékenység rendkívül fokozott figyelmet igényel, és a hatékonyság elképzelhetetlen lenne, ha a befektetőnek minden egyes esetben értékelnie, döntenie, és haladéktalanul cselekednie kellene. A vagyonkezelő azonban éppen erre a feladatra van berendezkedve, hogy a tőke védelme és a hozam optimalizálása érdekében minden pillanatban végrehajtsa a szükséges tranzakciókat. Ez a valódi vagyonkezelés, amelynek velejárói: nyugalom, megbízhatóság, precizitás és tervezhetőség a pénzügyekben.

Ráadásul mindez párosulhat az akár egymilliárd forint feletti betétbiztosítással, szakértői segítséggel, nyugat-európai környezetben, de itthoni ügyintézéssel.

Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhet egy díjmentes konzultációra, amelyen részletes tájékoztatást kap, felteheti kérdéseit, sőt, akár a befektetési politikája is elkészülhet, amely az aktív vagyonkezelés felé tett első lépés.

[include file=script/avk.txt]
2016-01-27T10:31:15+01:002016 január 14.|0 Comments

Leave A Comment