Profit realitás napi szinten?

Anno a ’90-es években volt „divat”, hogy havi 10-20% kamatra adtak kölcsönt kvázi befektetési céllal egymásnak „üzletemberek”. Leánykori nevén ez volt az uzsorakamatra hitelezés. Ehhez persze igen sok negatívum társult, amelyet jobb elfelejteni.

Folyamatosan tapasztaljuk azt, hogy – különösen magas inflációvalo megáldott időszakokban – kifejezetten magas profitot kínáló lehetőségekre várnak a bennünket követők. Többek közt ez szülte az IPOguru – korlátozott létszámő – „VIP klubunkat”, ahol egyedi megoldások, továbbá vállalatok zárt körű részvényjegyzései mutatkoznak be. Ezek sok esetben kiemelkedő értéknövekedéssel járulhatnak hozzá bárki vagyonépítési útjához.

Álomprofit, napi jóváírással?

Írtunk korábban többször (ide kattintva olvashatod a legutóbbi ilyen bejegyzést >>>), és fogunk is még írni a kriptopiacról, amely lassan fenőtt korba lép, és külön eszközosztályként betagozódik a befektetési eszközök sorába. Az IPOguru projekteknél kizárólag komolyabb szemrevételezést követően, az egyes szolgáltatókat, vállalatokat alaposan körüljárva mutatjuk csak be a közönségnek a kínálkozó lehetőséget. Így van ez természetesen a kriptoezközök kapcsán is.

Webinariumunkon mutatkozott be az a szakértői csapat, amely kifejezetten attraktív számokat produkált az elmúlt másfél évben. A tapasztalatokat kiaknázva indították útjára kriptoeszköz kereskedésüket, amely a teljes októberi hónapban megfelelt a támasztott elvárásoknak

Minden vagyonépítési eszköznél – így itt is – fontos, hogy a múltbeli eredmények nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Emellett fontos a diverzifikáció, azaz gyakorlatilag tilos mindent egy lapra feltenni, meg kell osztanod a vagyonépítésre szánt összeget minél több lehetőség közt, hogy porlasztani tudd a kockázatokat.

Szelidítsd meg a kriptovilágot és triplázz!

Nézd meg a bemutatkozó webinariumot! Ingyenes regisztrációs lehetőség az ide, vagy az alábbi képre kattintva >>>

2023-11-17T10:34:43+01:002023 november 2.|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment