A több lábon állás Alfája és Omegája

Mantraként szokás hajtogatni a több lábon állás fontosságát mindenben, különösen a jövedelemszerzés területén. Mi van azonban azokkal, akiknek meg van kötve a kezük, vagy egyszerűen csak nem akarják „feldarabolni” önmagukat?

Könnyebb a több lábon állásról beszélni, mint megvalósítani. Különösen akkor nem egyszerű a megoldás, ha komolyan veszed azt a tevékenységet/munkát/állást, amely kitölti mindennapjaidat. A legtöbbet akkor tudod kihozni bármiből, ha teljes egészében annak szenteled a figyelmedet, idődet, kreativitásodat. Így ha nem akarod a magánéletedet feláldozni a munka oltárán, sokszor megoldhatatlannak látszik a több lábon állás megvalósítása.

Különösen igaz mindez akkor, ha vezető beosztásban dolgozol, hiszen ekkor még nagyobb felelősség nyomja a vállad. Ebben az esetben nemhogy időt tudnál elvenni a munkádtól, sokkal inkább a vezető beosztás vesz el tőled szabadidőt. Nem csoda, ha azt érzed, hogy egyre jobban keresel de már-már nincs is időd arra, hogy élvezd a kemény munkával megkeresett magasabb jövedelmet. Ilyenkor rádásul az a veszély is fenyeget, hogy a költségeid idomulnak a magasabb jövedelemhez, magyarul a nehezen megkeresett jövedelem elfolyik.

Vagyont kell építened!

A magasabb jövedelem pedig egyedülálló lehetőséget kínál számodra ahhoz, hogy megfelelj a több lábon állás „ökölszabályának”. Ráadásul olyan módon, hogy valójában oda sem kell figyelned rá, gyakorlatilag magától kiépül. Ezt nevezik passzív jövedelemnek, amely egy felépített vagyonból tud érkezni.

Ingatlan?

Sokan esnek abba a csapdába – különösen az elmúlt évek árnövekedése kapcsán -, hogy az ingatlanból szeretnék ezt a passzív jövedelmet biztosítani. Ez is lehet megoldás, de több szempontból sem biztos, hogy ideális választás, hiszen…

 • Nagyobb tőke kell egy-egy ingatlan vásárlásához, magyarul nem optimális ahhoz, hogy rendszeres megtakarítással építs vagyont.
 • Koránt sem nevezhető passzívnak, mert a kiválasztással, vásárlással, a hasznosítással (pl. bérbeadás, karbantartás), majd esetleges eladással kapcsolatban rengeteg, sokszor előre nem is látott teendő és költség merül fel. Valójában az ingatlan hasznosítás inkább egy vállalkozásnak nevezhető, amely semmiképp nem nevezhető passzív jövedelmnek.
 • Historikus összevetésben nem nagyobb az ingatlan hozama egy átlagos befektetésnél.
 • Akár hosszú éveken keresztül bennragadhatsz egy ingatlan befektetésben, mert vannak olyan időszakok, amikor nem vagy csak komoly veszteségek árán tudod értékesíteni.
 • Részlegesen nem tudod pénzzé tenni az ingatlant. Így lehet, hogy kényszerűségből (ha mindenképp szükséged van a vagyonod egy részére), akár hirtelen el kell adnod az ingatlant, ami a veszteség kockázatát is rejti magában.

A vagyonépítés „Szent Grálja”

A vagyonépítés Szent Grálja, vagyis a több lábon állás alfája és omegája egy olyan pénzügyi megtakarítás, amelynek…

 • Tanulva az elmúlt évek botrányaiból, sziklaszilárd biztonsági garanciarendszernek kell védenie megtakarításaidat.
 • Jóval a világgazdasági mutatók – és ezzel az infláció – felett kell teljesítenie. Mindezt nem csak papíron, hanem nettó értéken kell teljesítenie a hozamnak, vagyis nem szabad, hogy elszálljanak a költségeid.
 • El kell végeznie egy szakértő csapatnak a befektetésekkel kapcsolatos teendőket, hiszen Neked sem időd sem pedig szakértelmed nincs ahhoz, hogy meghatározd, majd folyamatosan optimalizáld, hogy mibe legyenek fektetve a megtakarításaid.
 • Igazodnia kell Hozzád, vagyis építhetsd a vagyonod havonta – 100, 200, 500, 1000 eurós – összegekkel, vagy egyszerűen csak akkor, amikor extra jövedelmed termelődik, amelyet a vagyongyarapításra szánsz. Emellett rendelkezhess azzal a szabadsággal, hogy bármikor, szankcióktól mentesen változtathass saját vagyonépítési ütemeden, stratégiádon, ha az élethelyzeted változása miatt erre kényszerülsz.
 • A kimutatásainak tisztának, és átláthatóaknak kell lenniük. Minden pillanatban tudnod kell, hogy pontosan mennyi a vagyonod, és milyen összeg felett rendelkezhetsz.
 • Lehetővé kell tennie, hogy megtakarításod bármekkora részéhez – akár teljes egészéhez – hozzájutni, minden kötöttség nélkül, rövid időn belül, ha arra szükséged van.
 • A megcélzott vagyonméret elérését követően lehetőséged legyen megbízást adni arra, hogy – kvázi járadékként, passzív jövedelemként – havonta fix összeget felvegyél a megtakarításodból.

Ezek azok a tulajdonságok, amelyekkel a vagyonépítés „Szent Gráljának” rendelkeznie kell.

A vagyonépítés „Szent Grálját” most ötvöztük azzal a világtrenddel, ami egyre nyilvánvalóbban fel fogja forgatni az egész világot. Ez a trend az elektromobilitás és az okos energia megoldások fejlődése, amely az elmúlt egy évben 40% hozamot eredményezett ebben a speciális portfóliónkban.

Van már némi megtakarításod, de nem vagy elégedett a hozamával? Esetleg épp most akarod összerakni az első milliódat? Az elektromos autózás és az új energia megoldások robbanásszerű terjedéséből mindenképp tudsz profitálni. Ez nem csak a nagyok játéka, itt Te is lehetsz nagypályás.

Szerezd meg azt az 50 perces – két előadásból álló – videó anyagunkat, amely átfogó képet ad a vagyonépítés Szent Gráljáról, másrészt megmutatja, hogyan értünk el az elektromos autók és az okos eergia megoldások robbanásszerű terjedésével 40% hozamot az elmúlt egy évben.

Ezen eszközök a valódi passzív jövedelem megteremtését, ezzel a több lábon állást teszik számodra is egyszerűen elérhetővé.

Tedd meg az első lépést, kérd videónkat itt!

[include file=script/elektromi.txt]

 

Összegzés
A több lábon állás Alfája és Omegája
Bejegyzés címe
A több lábon állás Alfája és Omegája
Rövid leírás
A vagyonépítés Szent Grálja, vagyis a több lábon állás alfája és omegája egy olyan pénzügyi megtakarítás, amely...
Közzétette
HozamInfo
2017-11-29T10:43:06+01:002017 november 14.|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment