A pénzügyi tervezés gyakorlata – tréning, ajándékokkal2017-08-20T06:04:02+02:00

Kicsit bizarr az ellentmondás, ami a mai hétköznapokban tapasztalható. Szinte mindenben – egészség, lelki problémák, társas kapcsolatok, jogi ügyek – keressük a lehetőséget, hogy tanácsot kérjünk vagy tanuljunk valamilyen formában.

Ennek ellenére az életünk egyik legmeghatározóbb területén, a pénzügyekben, hajlamosak vagyunk önmagunkra hagyatkozni. Sőt, nem csak hajlamosak vagyunk erre, hanem nagyrészt magunkra is vagyunk hagyva ezzel a kérdéssel. Kevés az a hiteles, független forrás, ahonnan megtanulhatnánk a fortélyokat, vagy valódi segítséget, támogatást kaphatnánk.

Ezen is próbáltunk változtatni, így már közel 6 éve tartunk különböző rendezvényeket, amelyeken a pénzügyi tervezés kultúráját kíséreltük meg terjeszteni. Most azonban nem csak nagy vonalakban szeretnénk „mesélni” a pénzügyi tervezésről, hanem…

oda szeretnénk adni tudásunk javát.

GB2A tréninget Gödrösy Balázs független pénzügyi tervező tartja, aki korábban a Minősített Pénzügyi Tervezők Szövetségének is volt elnöke, Több száz – saját klientúrában szerzett – esettapasztalat birtokában van, amely alapján autentikusabb személytől aligha tanulhatna a pénzügyi tervezésről.

Sőt, olyan csomagot állítottunk össze, amelynek véleményünk szerint minden hazai családban ott kellene lennie. Ez egyrészt maga a tudás, amelyet élő előadás/tréning, videó előadások formájában adunk át, másrészt írásos anyagokat, példákat, segédleteket is rendelkezésre bocsátunk:

 • 3,5 órás tréning, ahol a pénzügyi tervezés törvényszerűségeit, és alapvető gyakorlatát elsajátíthatja.
 • A csomag része egy írásos anyag dossziéban, amely a tréning anyaga mellett tartalmaz mintapéldákat, segédanyagokat, amely könnyebbé teszi a mindennapi pénzügyi tudatosságot és tervezést.
 • Digitális anyag DVD-n
  • Az írásos anyagok digitális formában is megtalálhatóak a DVD-n
  • A Nagy Befektetés Választó előadássorozatunk videó anyagai (10 órányi felvétel).
  • A 2016 nyári, Mindent a nemesfémekről előadás videó anyaga.
  • Öngondoskodás a gyakorlatban – összefoglaló írásos anyagaink a témában

A 3,5 órás tréning, az írásos anyagok, segédletek, 12 órányi videó anyag árát próbáltuk a megfizethető tartományban tartani. Így a helyszínen elfogyasztott üdítő, kávé, tea, pogácsa költségeivel együtt is csupán 19900Ft-ba (15669Ft+Áfa) kerül a csomag.

A fenti csomaggal…

 • Meg fogja tudni határozni saját pénzügyi élettervének elemeit, amelyen végighaladva kialakíthatja saját élettervét.
 • Megtanulja melyek azok az ökölszabályok, amelyeket nem hagyat figyelmen kívül pénzügyeiben.
 • Tudni fogja, hogyan kell kezelnie a felmerülő – élethelyzet változásokból adódó – kockázatokat.
 • Különbséget tud majd tenni a szükségletek és a vágyak közt, és megtanulja, hogyan viszonyuljon például a hitelekhez.
 • Vagyonépítési tervet tud felállítani magának, és nem fog elveszni a kivitelezés részleteiben sem.

Hogy még vonzóbb legyen a csomag:

két ajándékot is belevarázsoltunk

– Ajándék pénzügyi tervezés konzultáció (60 perc), amely segít a tréningen tanultak minél hatékonyabb és személyre szabott, gyakorlati alkalmazásában.

Consultation Image

Amennyiben Prémium Vagyonépítési Terv-et indít nálunk 50% (100 euro) kedvezményt biztosítunk az indulási költségekből.

50percentoff

Előadótermünk mérete miatt, és a közös munka hatékonysága érdekében, a résztvevői létszámot 20 főben maximáltuk. Érdemes tehát mielőbb lefoglalnia a helyét a tréningen.

009_16_02_11_kocsis_gabor

Helyszín: 1036 Budapest, Szépvölgyi út 7. A megközelíthetőségről külön e-mailben tájékoztatjuk.

Időpont: 2016. október 7 péntek, 16:30-20:00

Szerezze meg a helyek egyikét, a csomaghoz járó ajándékokkal együtt! Jelentkezzen az alábbi űrlapon! A jelentkezést követően küldeni fogjuk a visszaigazoló e-mailt, a bruttó 19900Ft-os részvételi díj utalásával kapcsolatos információkról. A díjat kérjük, a jelentkezést követő 8 napon belül utalja át! A díjfizetésről a számlát a helyszínen tudja majd átvenni.

[include file=script/pt-trening.txt]