A jövő már most zajlik

Ahogyan legutóbb is írtuk, 10-15 év múlva már hazánkban sem lesz fehér holló az elektromos autó, sőt az önvezető autó sem. És nem csak okosabb, kényelmesebb, szervezettebb lesz az életünk, hanem jó eséllyel olcsóbb is…

Jó eséllyel a házad következő tetőfelújításakor már olyan tetőcserepet építhetsz be, amely nem csak a normál áramellátásodat, de a fűtésszámlát, vagy akár az autód “üzemanyagát” is megtermeli. Itt megint nem sci-fi-ről van szó – naponta jelentik be az újabbnál újabb fejlesztéseket. Most konkrétan a Tesla állt elő ezzel a megoldással. Sőt az ígéret az, hogy egy tetőfelújítás ezzel a napelemes áramtermelő cseréppel nem is fog többe kerülni, mint egy hagyományos tető esetén:

Forradalom előtt-közben vagyunk…

amely sok esetben teljesen új lapokat fog osztani. Ezrével dolgoznak kis és közepes vállalatok ezeken az új területeken, amelyekből jó néhányból óriás lesz, a jövő óriásvállalatai. Ahogyan néhány évtizede – lehet, hogy csak néhány éve – a mai nagyok még garázscégek voltak, ma pedig uralják a technológiai szektort (Apple, Microsoft, Google, Tesla stb.), úgy épülnek fel új birodalmak ennek az új technológiai forradalomnak a pezsgésében. Természetesen a nagyokból is még nagyobbak és még erősebbek lehetnek, ha élére állnak a fejlesztéseknek.

Egy olyan konjunktúra elején vagyunk tehát, amikor a következő egy-két évtizedben…

  • Az újonnan készülő autók 90-100%-a új, elektromos hajtás-technológiával működő lesz.
  • Az új technológia kapcsán új iparágak – pl. akkumulátor technológia – válnak stratégiai fontosságúvá.
  • A házakba milliószám építik be a szenzorokat, vezérlő chipeket vagy komplett rendszereket.
  • Egymással versenyezve indulnak fejlesztések az egyre “okosabb”, önálló döntésekre képes számítógépes rendszerek, amelyek vezérlik az új eszközöket.
  • A koncentrált energiatermelés helyett/mellett egyre több – energetikailag önellátó ház, üzem épül.

montazs

A kérdés csak az, hogy Te hogyan tudsz – a kockázatokat kezelve – profitálni ebből a forradalomból?

Gyere el 2016. november 9-én ingyenes konferenciánkra, és megmutatjuk…

  • Melyek azok a megatrendek, amelyek 2017-re komoly vagyongyarapodást eredményezhetnek Neked is, és miért lesznek ezek a növekedés motorjai?
  • Hogyan tudod kihasználni a megatrendekben rejlő óriási hozampotenciált?
  • Mit is jelent pontosan a portfóliókezelés?
  • Melyek azok a tényezők, amelyek miatt egy kezelt portfólió kifejezetten biztonságos lehet?
  • A megatrendeken túl milyen – gondosan válogatott – egyedi befektetési lehetőségeket kínálunk minősített megbízóinknak?

Megmutatunk mindent lépésről-lépésre, hogy 5-10-15 év múlva ne kelljen legyintve mondanod: na erről lemaradtam, pedig a szemem előtt zajlott a forradalom.

Az alábbi űrlapon tudsz regisztrálni a rendezvényre (2016. november 9., 17:30-20:00 – 1068 Budapest, Városligeti fasor 42. előadóterem). Amennyiben többedmagaddal jössz, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztráld be külön![include file=script/konfreg.txt]

2018-07-04T10:51:08+02:002016 november 1.|0 Comments

Leave A Comment