A jég hátán is… avagy több lábon

Gondolkodott-e már valaha is azon, mire kell Önnek a pénz? Ha eddig még nem tette, akkor itt az ideje. Ha már megtette, akkor itt a következő kérdés: komolyan elgondolkodott már rajta, vagy nem jutott tovább a közhelyeknél?A pénznek nem csak arra kell szolgálnia, hogy a kiadásokra elég legyen, arra is jónak kell lennie, hogy biztonságot adjon, arra is, hogy sokasodjon. Ennek megteremtéséhez szüksége van pénzügyi intelligenciára és felelősségteljes pénzügyi szemléletre, nem csak konkrét ismeretekre.

Ehhez ad ötleteket és tippeket A jég hátán is… – avagy a több lábon állás mint válságkezelési stratégia című előadásában a HozamInfo Klub következő estjén Himer Csilla pénzügyi életvezetési coach, pénzügyi nevelő, az EzNemJáték oldal tulajdonosa. Előadásából megtudhatja, hogy

 • milyen is a személyes fenntartható fejlődés,
 • milyen befektetésekhez nem kell pénz,
 • mi is az a Cashflow-négyszög,
 • hogyan lehet mindezekből testhez álló, élethelyzetének, céljainak megfelelő pénzügyi stratégiát alkotni.

Még mindig úgy gondolja, hogy az, hogy milyen az életstílusa, hogy hogyan él, attól függ a legnagyobb mértékben, hogy mennyi a pénze? Mert véleményünk szerint egész más dolgoktól.

A klubest másik előadásáról – a több lábon állás jegyében – a dologi értékek megtakarításainkban betöltött szerepéről következő bejegyzésünkben írunk.

A klubest időpontja: 2011. november 16., szerda, 18:00 – 20:00 (pontos kezdés!)

A klubest helyszíne : Budapest, VI. Andrássy út 98. földszint, Árnika terem (a MagNet Bank épületében, térkép ide kattintva). A klubesten legfeljebb 45 fő befogadására alkalmas teremben tartjuk, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi űrlapon tud megtenni.

Költség: 900 Ft-os terembérleti hozzájárulás, mely a helyszínen fizetendő.

Kérjük csak akkor regisztráljon, ha valóban jönni szeretne! Ha időközben kiderül, hogy mégsem tud eljönni, kérjük, mondja le jelentkezését e-mailben, a klub@hozam.info címre írva!

KLUBEST REGISZTRÁCIÓ

[include file=/script/klubest_reg1116.txt]

2011-11-10T13:53:15+01:002011 november 10.|2 hozzászólás

2 hozzászólás

 1. Varga Istvánné 2011-11-10 at 22:15 - Reply

  Tisztelt Hozam Info Vezetők!
  Nagy érdeklődéssel értelmezem folyamatosan küldött e-mailjeiket.
  Tekintettel arra, hogy Szegeden élek nem áll módomban a rendezvényeket látogatni. Kérném, hogy -a korábbi témákhoz hasonlóan- a klubest anyagának online elérhetőségét biztosítani szíveskedjék.
  További sikereket kívánok:
  Varga Istvánné

  • Kocsis Gábor 2011-11-14 at 11:29 - Reply

   Kedves Varga Istvánné!

   A november 9-i klubest beszámolója is hamarosan felkerül. Egyébként törekszünk arra (különösen, hogy mi is vidéki gyökerekkel rendelkezünk), hogy a közeljövőben a nem budapesti olvasókhoz is eljuttassuk a klubesteket. Ez vagy fizikai valójában vagy online, de mindenképpen meg fog történni.

   Üdvözlettel:
   Kocsis Gábor

Leave A Comment