A Hálaadás margójára – 25% kedvezmény

Mára már minden elüzletiesedett. Leginkább a karácsonyon érezhetjük ennek hatásait. Csupán pár évtizeddel ezelőtt még nem csak az ajándékokról, díszekről szólt az ünnep.

Nem csak Magyarországon, ahol az átkos alatt hiánycikkekről, meg a banánért sorbanállásról (is) szólt ez az időszak, hanem a vasfüggönyön túl is másról szólt az ünnep, mint manapság.

A „Fogyassz most!” parancsszava persze leginkább Amerikából eredeztethető. A karácsonyi szezont megkezdő Hálaadás ünnepét noveber negyedik csütörtökén tartják. Az ezt követő péntekben (black friday), és az évek során ezt kibővítve, a rá következő hétfőben (cyber monday) csúcsosodik ki a fogyasztási életérzés, amikor is a fogyasztást ünneplik azzal, hogy óriási, nem ritkán 90%-ot is elérő kedvezményekkel kínálják portékájukat az üzletek.

Érdekes ünnep, ami már-már őrületet okoz, ahogy az alábbi videó is mutatja:

https://youtu.be/NG6q7Paglyc

Írtunk már arról (még 2013-ban itt >>>), hogy a vágyak azonnali vagy előrehozott kielégítése mire vezet. Ugyanez fokozottan igaz a felesleges dolgokra. Sokszor gondoljuk, esetleg épp csak elhitetik velünk, vagy nyomást érzünk a társadalom részéről, hogy szükségünk van valamire, holott valójában jól meglennénk nélküle. Státuszszimbólum a legújabb okostelefon vagy a legújabb 4K tévé, pedig az okostelefon funkcióinak 80-90%-át nem használjuk, és négyszeres felbontású műsorokat is alig tudunk nézni. Sorolhatnánk a rengeteg „hasznos” vagy végletekig kényelmet biztosító termékeket, amelyek semmivel sem teszik boldogabbá a mindennapjainkat, de jövedelmünk jelentős részét odaadjuk értük.

Amire viszont mindenkinek szüksége van, az egy olyan – mindenkinél más és más, az igényeitől függő – mértékű vagyon, amelyre nehezebb időkben is tud támaszkodni, nem viseli meg az állásának elvesztése, gond nélkül tudja támogatni a gyermeke tanulmányait, életindítását, esetleg finanszírozni tudja vele a nyugdíjas éveit.

Ezt a vagyont pedig legegyszerűbb összerakni egy időben (értsd: nem 5 évvel nyugdíj előtt, hanem akár már 25-30 éves korban) elkezdett, hatékonyan működő és rugalmas megtakarítással. Ezt ösztönzendő…

Mi sem maradunk le, 25% kedvezményt adunk

 

Van már némi megtakarításod, de nem vagy elégedett a hozamával? Esetleg épp most akarod összerakni az első milliódat? Az elektromos autózás és az új energia megoldások robbanásszerű terjedéséből mindenképp tudsz profitálni. Ez nem csak a nagyok játéka, itt Te is lehetsz nagypályás.

A megtakarítással legalább olyan élmény tud járni, mint a vásárlással, hiszen már egy-két év után szemmel látható növekedést tapasztalhatsz, és egyre inkább elérhetőnek fogod érezni azt, hogy később a vagyonod jövedelméből is meg tudsz majd élni.

A black friday és cyber monday „tiszteletére” mi is kedvezményt adunk a megtakarítás indításának technikai beállítási díjából, ha november 27-én éjfélig jelentkezel az alábbi űrlapon, és december 10-ig elindtod saját megtakarítási programodat.

 
[include file=script/avk.txt]
 

Összegzés
A Hálaadás margójára - 25% kedvezményt adunk
Bejegyzés címe
A Hálaadás margójára - 25% kedvezményt adunk
Rövid leírás
A fekete péntek alkalmából vásárolt ezernyi felesleges cucc mellett/helyett viszont mindenkinek szüksége van egy olyan - mindenkinél más és más, az igényeitől függő - mértékű vagyon, amelyre nehezebb időkben is tud támaszkodni.
Közzétette
HozamInfo
2017-11-29T10:41:03+01:002017 november 24.|0 Comments

Leave A Comment