A bankoktól függetlenség napja

Július 4-e Amerikában a függetlenség napja, idén azonban talán a bankoktól való függetlenség illetve függetlenedés napjává vált sokaknak. A HozamInfo július 4-i klubestjén sokan kaptak új látásmódot a befektetésekkel kapcsolatban. Ha nem tudott jelen lenni, nem maradt le semmiről, ismétlünk (részletek lentebb).

A nagy érdeklődés miatt a csütörtöki rendezvény regisztrációját már hétfőn le kellett zárnunk. Első momentumként a május-júniusi kutatáshoz kapcsolódó nyereményjáték egyik nyertese vehette át díját (a fődíj nyertese épp nyaralását tölti, nem tudott jelen lenni).

Majd a két fő előadásból megismerkedhettek a résztvevők a jelenleg a gazdaságban zajló folyamatok befektetésekre gyakorolt hatásával, képet kaphattak arról, hogy melyek lehetnek a jól ismert befektetési, megtakarítási formák esetleges buktatói, és egyfajta új látásmód került átadásra, amely segíthet abban, hogy milyen módon találhatjuk meg a számunkra valóban hatékony megoldásokat.

Az est utolsó harmadában kötetlenebb, valódi klub hangulat jellemezte a rendezvényt, és részletekbe menően kitárgyaltunk egy-egy érdekesnek ígérkező lehetőséget is.

Sokaknak nem volt alkalmas a július 4-i időpont, illetve a regisztráció lezárását követően is többen jelezték, hogy szerettek volna jönni, ezért úgy döntöttünk, hogy július 11-én, ugyanebben a témában újra megrendezzük a klubestet. További részleteket a rendezvény képgalériája alatt talál.

Eláruljuk hol van a pénze valójában
Bankbetét – kontra megtakarítás és befektetés

Mi a valódi különbség a banki lekötés és a befektetés közt? Hol és kinek dolgozik a pénze, ha bankban tartja? Készíttessünk saját befektetési politikát!

2013 július 11. csütörtök 18:00-20:00

  • Tisztázzuk a fogalmakat! Mit nevezhetünk befektetésnek?
  • Banki lekötés kontra befektetés – mi a különbség?
  • Átestünk a ló túloldalára – biztonság = biztos veszteség
  • Tőkevédelem helyett kockázatkezelés
  • Spekuláljunk, vagy a fundamentumokra figyeljünk?

ELŐADÓINK.

NGNagy Gábor elemző
a PortfoLife Kft. ügyvezetője, aki óriási háttértudásával, a dolgok lényegét láttatva segít a sorok közt olvasni, és új szemszögből tud láttatni ismertnek vélt folyamatokat, szituációkat, megoldásokat

GB

Gödrösy Balázs Regisztrált Pénzügyi Tervező®,
GFS Consulting Kft. ügyvezetője, aki 17 éves szakmai tapasztalatával, külföldi konferenciákon szerzett szakirányú tudásával segít nekünk.

Helyszín

A klubesünk helyszíne : A HozamInfo központja, 1034 Budapest, San Marco utca 19. 1/1 (Térkép ide kattintva). A helyszín legfeljebb 20 fő befogadására alkalmas, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi űrlapon tud megtenni. A regisztrációt követően illetve a klubest előtti napon emlékeztetőként külön e-mailt küldünk a megközelíthetőséggel, pontos programmal kapcsolatos információkkal.

Költség: a klubesteken való részvétel díjmentes!

Kérjük, csak akkor regisztráljon, ha valóban jönni szeretne! Amennyiben időközben kiderül, hogy mégsem tud eljönni, kérjük, mondja le jelentkezését e-mailben, az info (kukac) hozaminfo.com címre írva!

Amennyiben többedmagával jön, a helyfoglalás miatt kérjük, őket is regisztrálja be külön!

KLUBEST REGISZTRÁCIÓ

[include file=/script/klubest_reg130711.txt]

2013-07-07T18:17:19+02:002013 július 7.|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment