2015-06-30

Rólunk

Megosztás

A HozamInfo és a GFS Consulting alapvető feladatának tekinti hogy fókuszában az ügyfél érdeke álljon. Szakértőink magukkal szemben hatalmas szakmai elvárást támasztanak, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassák ki a jelentkezőket.

Küldetésünk olyan szemléletmódot, stratégiát valamint eszközöket biztosítani számodra, amelyek a pénzügyi függetlenséghez vezető utadon támogatóan végigkísérnek, és eljuttatnak személyes életcéljaidhoz.

Munkamódszerünk egyedi, mert…

  • Nem akarjuk mindenáron eladni sem magunkat, sem az általunk javasolt megoldásokat. Így nem kell attól tartanod, hogy az itthon megszokott, zaklatásig fajuló “nyomulást” tapasztalod nálunk. Tájékoztatunk, hagyunk időt az átgondolásra, és Rád hagyjuk a döntést, hogy velünk tartasz-e vagy sem.
  • Megbízóinkat, leendő megbízóinkat folyamatosan “képezzük”, ha arra igényt tartanak.
  • Az itthon, lobbiérdekek miatt  csak 2017 végétől bevezetendő MiFID II – a befektetések, megtakarítások indítása előtti helyes ügyfélkezelés – uniós irányelveit már évek óta alkalmazzuk. Ennek megfelelően szolgáltatásaink, és a kínált megoldások is könnyen átláthatóak, és segítünk abban, hogy teljes mértékben tisztában legyél a lehetőségekkel, és a felmerülő kockázatokkal, mielőtt bármilyen döntést hoznál.
  • Tapasztalatainkat 2015 első felének hazai botrányai igazolták, így – ahogy eddig – továbbra sem foglalkozunk érdemben hazai szolgáltatókkal a befektetések területén.
  • Megbízóinkkal a kapcsolattartás nem a “portéka eladására” korlátozódik. A valódi munka ugyanis nem az értékesítés, hanem egy hosszú távú tanácsadói kapcsolat, amelyben a piac és az élethelyzetek változásait nyomon követve, segítünk megbízóinknak saját céljai elérésében.

 

balazs_gabor_kornel

Irodánk: 1036 Budapest, Bécsi út 37. (Szépvölgyi-Bécsi út sarok)
Telefon: 70/440-2955
A honlapon található adatok és információk tájékoztató jellegűek, kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak, nem minősülnek üzletkötésre való felhívásnak, befektetési tanácsadásnak. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállalunk. Az oldalakon feltüntetett információk nem helyettesítik a személyes konzultációt, és nem mentesítik az olvasót saját véleménye kialakításának felelőssége alól. A megjelenített múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve.

Az oldalhoz kapcsolódó személyes konzultációk az alábbi – MNB által is nyilvántartott, jogosítványokkal rendelkező – vállalkozások szervezésében kerülnek lebonyolításra:

GFS Consulting Kft.
HozamInfo Kft.

Az internetes oldal kiadója:

HozamInfo Kft.

Székhely: 1101 Budapest, Hungária krt. 5-7.
Iroda – a konzultációk helyszíne (és postacím): 1036 Budapest, Bécsi út 37.
Adószám: 22706766-1-42
Cégjegyzékszám: 01-09-939862


Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok védelme

A weboldal üzemeltetése során elsődleges szempont a személyes adatok védelme.

adatkezelés célja: A honlapon regisztráló látogatók azonosítása,  a szolgáltatások elérhetővé tétele, hírlevél küldése.

kezelt adatok köre: felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Az adatkezelő a honlap bejelentkezést igénylő szolgáltatásainak használatához kezeli a felhasználó e-mail címét, jelszavát és felhasználónevét.

adatkezelés jogalapja: az Infotv. 5 § (1) a) szerinti érintetti hozzájárulás

adattárolás határideje: cookie esetén 2 év, regisztrációs adatok esetén az érintett törlési jelzéséig illetve passzív regisztrált esetén az utolsó kapcsolatfelvételtől számított 1 év

adattárolás módja: elektronikus

A honlapon történik automatikus adatrögzítés (cookiek, Google Analytics).

Az egyes szolgáltatások igénylése, rendezvény regisztráció és az online tanfolyamra történő feliratkozás során olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülnek (név, e-mail cím, telefonszám, számlázási név és cím, illetve egyes esetekben a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges egyéb adat). Ezen adatok mindig a hatályos adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kerülnek feldolgozásra. A feliratkozási adatok kezeléséről az adatvédelmi nyilvántartásba vétel a NAIH felé megtörtént. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-79607/2014.

A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011.évi CXII tv. előírásainak megfelelően történik.

Felhasználási feltételek

A hozaminfo.com weboldalon található, vagy az innen letölthető tartalom a szerző tulajdona. A tartalom felhasználáshoz (kivéve a közösségi megosztó és lájkoló gombokkal való továbbküldéséhez)  előzetes írásbeli engedély szükséges, melyet a info@hozaminfo.com e-mail címen lehet kérni.

Az adatkezelés, a weboldal szolgáltatásait igénybe vevő regisztrált felhasználók, valamint az adatkezelő közötti folyamatos kapcsolatot, a közvélemény kutatást, valamint adott esetben a szolgáltatás teljesíthetőségének célját szolgálja.

A látogatásod időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat az adatkezelő nem használja. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Az adatkezelő valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag a szolgáltatások fejlesztéséhez, és saját kutatás, statisztika készítéséhez használja fel.

A weboldal a HostGator tárhelyén működik.

HostGator LLC

Attn: Abuse Department, DMCA Complaint
5005 Mitchelldale, Suite #100
Houston, TX 77092
USA
http://www.hostgator.com/contact

GFS Consulting Ltd. is acts in the context of investment brokerage for financial instruments in accordance with § 1 section 1a sentence 2 no. 1 KWG (Kreditwesengesetzt – German Moneylender’s Act) exclusively for the account of and subject to liability of CM-Equity AG:

CM-Equity AG
Kaufingerstraße 20
80331 Munich
Germany

Phone: +49 89 1890474–0
Telefax:  +49 89 1890474–99
E-Mail:   info@cm-equity.de
Internet: www.cm-equity.de

GFS Consulting Ltd. provides in addition to the investment broking no further service within the meaning of § 1 section. 1a sentence 2 KWG.

Responsible Supervisory Authority for CM-Equity AG:

Bundesanstalt für Finanzdienstleistungs-/Wertpapier-Aufsicht (BaFin)
Graurheindorfer Straße 108, 53117 Bonn
Tel.: +49 (0) 228 41080
Fax: +49 (0) 228 41081550
E-Mail: poststelle@bafin.de
Internet: www.bafin.de

Deposit Guarantee: CM-Equity AG is a member of the Compensatory Fund of Securities Trading Companies (EdW).

EdW – Entschädigungs-Einrichtung der Wertpapierhandelsunternehmen
Charlottenstraße 33/33a, 10117 Berlin
Tel.: +49 (0) 30 203699-0
Fax: +49 (0) 30 203699-5630
E-Mail: mail@e-d-w.de
www.e-d-w.de