Nem csak a nagyok játéka – egyedi befektetések

Megosztás

Gyakran felmerülő tézis, hogy pénzt leginkább pénzzel lehet keresni. Ténny és való, hogy a világ gazdasági berendezkedése ezt erősíti, és hatékonyság tekintetében a munka pénztermelő képessége a második sorba szorult.

Az igazán hatékony – értsd kiemelkedő profitot eredményező – pénztermelés azonban nem csak és nem is elsősorban a “hagyományos” kisbefektetői tevékenységgel jár, hanem a “valódi” befektetéssel, amely célzottan, egy-egy vállalatba invesztál.

Amit ma magyarországon általában befektetésnek neveznek, valójában nem befektetés, hanem kereskedés. Ez arra épül, hogy egyes “jól bejáratott” értékpapírokat vásárolsz, annak reményében, hogy a tervezett kereskedési időtartam lezárultával magasabb áron tudod eladni.

A “valódi” befektetés tehát valami egészen más:

Az egyedi befektetések adta befektetési lehetőségeket is taglaljuk klubestünkön, ahol konkrét példákkal is szolgálunk. Nézd meg a részleteket, és jelentkezz a következő ingyenes rendezvényre, az ide kattintva megjelenő oldalon >>>

Gyere el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre, és megmutatjuk, milyen formában tudod az egyedi befektetésekből portfóliót építeni, és profittermelésre használni. Jelentkezz az alábbi űrlapon!


Összegzés
Nem csak a nagyok játéka - egyedi befektetések
Bejegyzés címe
Nem csak a nagyok játéka - egyedi befektetések
Rövid leírás
Amit ma magyarországon általában befektetésnek neveznek, valójában nem befektetés, hanem kereskedés. Ez arra épül, hogy egyes "jól bejáratott" értékpapírokat vásárolsz, annak reményében, hogy a tervezett kereskedési időtartam lezárultával magasabb áron tudod eladni. A "valódi" befektetés tehát valami egészen más...
Közzétette
HozamInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.