2016-02-02

Biztosítások optimalizálása

Megosztás

Általában nem szeretik az emberek a változásokat, mert az külön odafigyelést igényel. Biztosítások területén pedig nem árt odafigyelnünk, mert ennek a figyelemnek a hiánya bizony azt eredményezheti, hogy évente akár százezer forintos nagyságrenddel is többet fizetünk ki a biztosítási szolgáltatásokért, mint amennyit valójában kellene.

A biztosítók évről évre – a piac kihívásainak megfelelve, illetve lehetőségeivel élve – módosítják díjszabásukat. Ennek következtében gyakorlatilag minden évben célszerű elvégezni egy úgynevezett biztosítás optimalizálást, amely azt célozza, hogy…

  • A biztosításokat a változó élethelyzet igényeihez igazítsuk.
  • A szükségtelen, okafogyott biztosításokat fel kell mondani.
  • Nem utolsó sorban azt is felül kell vizsgálni, hogy azonos vagy hasonló szolgáltatást tudunk-e esetleg olcsóbban találni.

Amennyiben egy ilyen feladatra vállalkozik, célszerű szakértő segítségével elvégeztetni az optimalizálást, mert könnyen el tudunk veszni a sok lehetőség és opció közt. Sokszor igen nehéz megállapítani, hogy egy-egy kiegészítő biztosításra egyáltalán szükségünk van-e, vagy valójában milyen káresemény esetén lesz kárunk megtérítve. Ehhez jól jön a szakértői segítség.

A GFS Consulting melléktevékenységként biztosítási alkusz is, így nem kell biztosítóról biztosítóra járnia, hiszen minden nagyobb biztosítótársasággal szerződésben állunk. Akár teljesen egyénre szabva, könnyedén be tudunk kérni ajánlatokat, és segíteni azok értelmezésében, összehasonlításában is.

Az alábbi űrlapot kitöltve jelentkezhet biztosítás optimalizálás témakörében díjmentes konzultációnkra, ahol közösen áttekintjük biztosításait, és ha szükséges javaslatot teszünk a változtatásra. Sőt, a helyszínen akár el is végezhetőek a szükséges módosítások.

Az űrlap kitöltését követően két munkanapon belül jelentkezünk, hogy a konzultációs időpontot egyeztessük. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.